Wat leuk om deze mooie machine te mogen testen. Het installeren van de app (ConnectLife) ging simpel. Daarna de machine voor het eerst in gebruik genomen. We hebben verschillende programma' s geprobeerd en steeds na gebruik in de app gekeken hoeveel water en elektra ze verbruikten. Ik dacht dat een auto-was programma van ongeveer een uur op 30 graden goedkoper zou zijn dan het standaard eco-katoen programma van 40 graden (die er ongeveer 3,5 uur over doet). Dat bleek uiteindelijk niet het geval, het eco-katoen programma is zuiniger in verbruik qua water en qua elektra.
Wat we ook fijn vinden is dat de machine op afstand in te stellen en te starten is via de app. Ook geeft deze een seintje door middel van een push bericht als hij klaar is. Dit is vooral fijn, omdat je van tevoren niet helemaal weet hoe lang een programma duurt. Als je de was start geeft hij een standaard duur voor de was aan, maar na het wegen past hij deze duur aan en zelfs tijdens het wassen kort hij het programma nog wel eens in, zodat een seintje op je telefoon erg prettig is.
Kortom een zeer complete machine, makkelijk te bedienen voor een goede prijs.
Pluspunten
- handige app
- veel functies
- zuinig in verbruik